Vi er på Farlig avfallskonferansen

Vi er på Farlig avfallskonferansen

Publisert av Frode Sirevåg den 09.11.23.

Farlig avfallsutdanning er godt representert under årets Farlig avfallskonferanseDu vil finne oss godt synlig på stand der studenter og tidligere studenter blir stående å fremsnakke studiet.

Om du ikke har fått med deg at vi trenger flere til å stå på stand? Da er det bare å kontakte Espen Nordberg på epost: espen@hra.no eller på mobil: 406 17 793.

Dette er en unik mulighet til å løfte informasjon og anerkjennelse av studiet Håndtering av farlig avfall og miljøgifter. 

 

Det gleder oss å se tidligere studenten på scenen under konferansen. Fredag 17. november stiller Niloofar Jafari for Franzefoss Gjenvinning i "Speakers corner", der det deles erfaringer, refleksjoner og eksempler fra folk som møter de største utfordringene og knekker de hardeste nøttene.

 

Les programmet her

 

- Dag 0, dvs. onsdag 15., da legger Farlig avfallutdanning opp til at de som ønske det har et sted å møte medstudenter og tidligere studenter. 

- Dag 1, blir det Vorspiel fra 18:00 til middag. Dette var en kjekk opplevelse i fjor så dette gjentar vi. Du er hjertelig velkommen!

 

Håper å se må mange av dere som mulig disse dagene!